het huisje

Het sfeervolle huisje heeft een ruime woonkamer met gashaard en een moderne open keuken.  Uiteraard heeft de keuken een koelkast en een afwasmachine en verder alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. Er is een slaapkamer met ‘n heerlijk groot box-spring bed en een warme donzen dekbed. Voor kleine kinderen is er een extra bedje en een kinderstoel. Het badkamertje is klein maar heeft een verwarmde douche en uitzicht op het bos!

..’s Morgens gewekt worden door een vogelconcert en de damp van het land zien optrekken door de eerste zonnestralen?  De specht klopt en de eekhoorn spring vrolijk in het rond. U logeert midden in de natuur.

Ontspannen in de rustige landelijke omgeving, relaxen in de hangmat met een boek in schaduw van de bomen en uitzicht op de schapen. Of liever midden in het weiland met de roodbonte koeien die nieuwsgierig over je schouder meelezen?

Aan het eind van de dag de barbecue aansteken en  bij de vuurkorf de avond zien vallen en wachten op de sterrenhemel? Het kan allemaal.

het_heitje-20 juli 2015-009
IMG_0510
het_heitje-06 januari 2015-006
het_heitje-13 juli 2015-002
IMG_0518
het_heitje-30 januari 2015-005